Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde pasionatii de filme documentare vor avea ce sa vizioneze | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde pasionatii de filme documentare vor avea ce sa vizioneze

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/03/2012

Filmele documentare reprezinta o oportunitate de a invata tot timpul ceva nou, indiferent ca este vorba de filme despre politica, natura sau istorie. In perioada 13-18 Martie se desfasoara editia a 5-a a Festivalului de film documentar dedicat drepturilor omului si denumit One World Romania.

Timp de 6 zile, in cadrul evenimentului vor rula, conform sloganului, 50 de „filme brici”. Acestea vor fi rupte din realitatea pe care am trait-o cu totii in ultimul timp, ne vor ajuta sa fim constienti de tot ce se intampla in jurul nostru si sa ne formam o parere cu privire la scena politica a lumii, la schimbarile care se fac simtite, la cum ne afecteaza acestea, etc.  Filmele vor putea fi vizionate in cadrul a 4 cinematografe din Bucuresti: Cinemateca Eforie, Cinemateca Union, Cinema Corso iar la Noul Cinematograf al Regizorului Roman, de la Muzeului Taranului Roman vor avea loc proiectiile mai speciale din fiecare zi a evenimentului.

Puteti vizualiza lista tuturor filmelor care vor fi rulate la Festival, consultand website-ul evenimentului: oneworld.ro.  Pe langa filmele care vor rula, in cadrul evenimentului vor avea loc expozitii de fotografie si alte activitati conexe. O intrare la film costa 8 lei dar sunt disponibile si 2 variante de abonamente:  unul pentru tot festivalul care costa 60 lei si unul pentru 5 intrari care costa 30 lei.

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top