Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde doamnele si domnisoarele au o reducere de 50% de 8 Martie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde doamnele si domnisoarele au o reducere de 50% de 8 Martie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/03/2012

In Piata Victoriei, langa un Muzeu care nu mai are nevoie de nicio prezentare, aveti ocazia sa petreceti o zi speciala precum 8 Martie, intr-o cafenea cocheta: Antipa Café. Va puteti retrage in acest local elegant si confortabil  din centrul orasului, pentru a savura o cafea aromata, un ceai cald sau un preparat culinar delicios de fiecare data cand simtiti nevoia sa lasati timpul sa se scurga in voie fara graba.

De asemenea, puteti sa organizati o zi distractiva care sa va aduca aminte de copilarie si care sa contina o vizita la Muzeul Antipa si apoi o iesire in cafenea pentru a dezbate impreuna cu prietenii toate informatiile noi pe care cu siguranta le veti primi in muzeu. Azi, de 8 Martie, doamnele si domnisoarele sunt asteptate la Antipa Café cu o oferta extrem de tentanta: 50% reducere la orice produs din meniu. Puteti face rezervari la numarul de telefon 0730030140.

Localul nu trebuie scapat din vedere nici atunci cand vremea va fi mai calda si va incepe sezonul teraselor. Veti descoperi la Antipa Café & Terrace o oaza de liniste, relaxare si racoare in mijlocul unui oras agitat si stresant.

Gasiti mai multe detalii despre evenimentele organizate in cafenea consultand pagina de Facebook a acesteia: www.facebook.com.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top