Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde petreci clipe minunate intr-o casa din copac | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, October 20, 2018

…unde petreci clipe minunate intr-o casa din copac

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 07/03/2012

Ce simti atunci cand te gandesti la casa din copac? Simti nevoia de libertate, de aer curat, de privelisti frumoase si de apusuri care iti taie rasuflarea? Din fericire nu mai este nevoie sa visam la casa din copac din copilarie sau, mai rau, la cea dintr-un film pe care nu am avut-o niciodata. Exista la munte, o varianta a casei din copac, foarte reala, cat se poate de incapatoare si de primitoare.

Complexul turistic Harmonie este un loc pe care nu il vei uita usor pentru ca te va purta catre o stare de liniste si relaxare care cu greu mai poate fi simtita in alta parte. Situat in zona “3 Brazi”, la 5 km de Predeal, complexul este alcatuit din mai multe vile ecologice (construite din busteni), 2 casute aproape suspendate in copac, un “natural mountain lounge” si o terasa in copac. Toate constructiile sunt gandite cu bun gust si cu dragoste fata de mediul inconjurator astfel incat sa fie cat mai putin daunatoare.

In perioada 10 martie – 10 aprilie, cei de la Harmonie organizeaza si un concurs foto la care se poate castiga un mini-sejur de 3 nopti in casa din copac si o cina romantica pe terasa din copac. Gasiti mai multe detalii despre concurs, vilele si casutele din copac situate in complex dar si lista de preturi pentru cazare, consultand website-ul: www.harmonie.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Adriana Costea says:

    Natura ne-a inzestrat cu locuri superbe….pe care din pacate nu stim sa le apreciem. “ROMANTISMUL” din copac ESTE BATUT de REALITATEA din spatele casei!
    …dar cine are timp sa viziteze imprejurimile cand beneficiezi de “rasfatul” unei cazi cu hidromasaj…probabil ca la asta s-au gandit proprietarii cand au aruncat resturile materialelor de constructii la nici 100m de originala lor constructie.
    Fotografiile vorbesc de la sine…concluzionati voi…
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150944601531950&set=a.10150944601466950.447573.733726949&type=1&theater

home | top