Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti joburi in domenii precum Audit, Tax sau Legal | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…unde gasesti joburi in domenii precum Audit, Tax sau Legal

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/03/2012

Daca te numeri printre cei care viseaza la o cariera in Audit & Tax sau daca ai pregatire in drept si preferi sa profesezi in domeniul consultantei, urmeaza un eveniment special pentru tine. Este vorba despre proiectul „Consulting Days” care face parte din reteaua Talent Network si se desfasoara in perioada: 13 – 14 martie la Hotel Howard Johnson Bucuresti.

Evenimentul reprezinta mai mult decat un targ de joburi si este dedicat tinerilor studenti aflati in ultimul an de facultate sau de master si chiar proaspetilor absolventi. Sunt cautate persoane care au participat la activitati extracuriculare, care au intrat in contact cu strainatatea prin studii sau proiecte in care au fost implicati si care au luat parte la internshipuri sau stagii de practica, etc.

Pe parcursul celor 2 zile de eveniment vor avea loc workshop-uri, conferinte si studii de caz  in care candidatii au ocazia sa afle lucruri interesante despre ce inseamna sa lucrezi intr-o companie de top din domeniul Audit, Tax si Legal. Va puteti inscrie la conferinta generala a evenimentului: Industry Overview(unde sunt prezentate directiile si trendurile industriei de profil) sau puteti vizualiza programul si detalii despre procesul de selectie, consultand website-ul: www.hipo.ro.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top