Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde economia este explicata pe intelesul tuturor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde economia este explicata pe intelesul tuturor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/03/2012

Este vorba despre un proiect foarte interesant care se deruleaza sub sloganul “Economy Works” si care isi propune sa faca din economie un subiect inteles de toata lumea, indiferent de varsta sau statut. Astfel, o echipa de oameni creativi si-a propus sa scurteze timpul de invatare si intelegere a principiilor economice si sa transforme toata aceasta acumulare de notiuni intr-o activitate distractiva si motivanta.

Proiectul Economy Works are 3 module iar cel de-al treilea a inceput chiar azi si dureaza pana pe 18 martie. In fiecare dintre module, cei interesati au la dispozitie materiale, carti gratuite online, articole preluate din publicatii economice, link-uri catre centre de cercetare, etc (totul este gratuit). Exista si un concurs organizat cu scopul de a motiva elevii de liceu sa parcurga prezentarile si materialele puse la dispozitie pe website. Ei trebuie sa isi aleaga una din cele 5 intrebari postate pentru fiecare modul si sa raspunda printr-un eseu de 1-2 pagini. Premiul cel mare reprezinta 1 loc la o scoala de vara din SUA organizata de Foundation for Economic Education.

Avand in vedere ca niciodata nu este prea tarziu sa invatam lucruri noi, persoanele de orice varsta vor gasi ceva interesant de retinut navigand printre materialele sau link-urile postate pe websiteul: economyworks.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top