Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara un festival pentru trup si suflet in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, June 18, 2019

…unde se desfasoara un festival pentru trup si suflet in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/03/2012

In acest weekend se desfasoara Body Mind Spirit Festival si Slim Expo la Sala Palatului din Bucuresti. Puteti incepe primavara cu gandul la relaxare, terapii alternative, dezvoltare personala, sanatate, miscare, alimentatie echilibrata, produse naturiste si multe alte aspecte legate de trup, suflet si minte.

In cadrul expozitiei veti putea cumpara produse naturiste, cosmetice bio, suplimente nutritive si produse de slabit sau detoxifiere iar daca nu sunteti inca hotarati, la festival veti beneficia de consiliere de profil. Vor avea loc lansari de carte, prezentarea unor tehnici de relaxare, cursuri de numerologie, destin si terapii energetice. De asemenea va puteti inscrie pe site pentru a putea participa la un workshop cu tematica: „Setare mentala pentru slabit” (4 martie), la un curs de nutritie sustinut de Mihaela Bilic avand tema: „Cura de slabire sau stil de viata ?” (4 martie) sau la o conferinta de spiritualitate denumita „La sfarsit va fi inceputul” (4 martie).

Vizitarea expozitiei si participarea la conferinte, cursuri si workshopuri este libera. Puteti sa aflati mai multe detalii despre eveniment, programul activitatilor si informatii despre produsele sau serviciile disponibile, consultand website-ul: www.bodymindspiritfestival.ro.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top