Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde accepti provocarea si traiesti aventura vietii tale | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, July 20, 2019

…unde accepti provocarea si traiesti aventura vietii tale

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/03/2012

Este vorba despre un proiect inovator din care ai sansa sa faci parte daca vei aplica pentru un job de trainer in Africa. Aceasta oportunitate iti ofera posibilitatea sa iesi din rutina, sa faci ceva de care sa fii foarte mandru, sa te ridici peste majoritate din punct de vedere al carierei si al experientei de viata si sa ai satisfactia la final ca, pe langa aventura pe care ai trait-o, ai ajutat niste oameni, ai avut o influenta pozitiva asupra societatii si ti-ai perfectionat diverse abilitati. Un alt aspect interesant este acela ca, odata acceptat in program, ai ocazia sa vizitezi tari pe care in mod normal nu le-ai pune pe lista de vacanta din motive obiective (precum costuri, distanta) si sa cunosti o cultura fascinanta.

Compania Large IT cauta persoane dornice sa calatoreasca in diverse orase din Africa (cum ar fi Nairobi – Kenya, Johanesburg – Africa de Sud sau Maputo – Mozambique) timp de 16 luni cu scopul de a organiza sesiuni de training pentru angajatii unei companii de transport international. Proiectul incepe in septembrie 2012 si are in vedere tarile vorbitoare de limba engleza si franceza din Africa (aplicatiile se pot primi pana pe 23 martie). Candidatii alesi vor primi un training initial de o luna in Romania, in vara si apoi vor pleca in agentiile din Africa pentru a-si sustine prezentarile si pentru a-i ajuta pe angajatii respectivi sa isi imbunatateasca modul de lucru.

Cei care viseaza de mult la o asemenea provocare si sunt convinsi de beneficiile pe care le poate aduce o astfel de experienta, sunt invitati sa afle mai multe detalii si sa aplice pe website-ul: www.hipo.ro.

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top