Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti poti duce iubita de martisor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde iti poti duce iubita de martisor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/02/2012

Ce cadou de martisor poate fi mai inspirat decat o invitatie la un spectacol deosebit? Aveti ocazia sa impresionati persoanele dragi organizand o seara speciala care sa se termine cu un spectacol de flamenco.

In perioada 3-26 martie se va desfasura editia a 3-a a Festivalului “Flamenco Clasic si noile genuri”, eveniment organizat de Institutul Cervantes din Bucuresti si Ambasada Spaniei in Romania. Primul spectacol va avea loc in cadrul Teatrului National “I.L. Caragiale” (Sala Mare), va incepe de la ora 20:00 si va consta in recitalul de dans flamenco oferit de compania Belén Maya. Puteti urmari aici o fractiune dintr-un spectacol din 2011 pentru a va face o idee despre natura evenimentului, in cazul in care nu sunteti familiarizati cu stilul de dans. In aceeasi locatie, pe 4 martie va avea loc cel de-al doilea spectacol din cadrul Festivalului, unde ii veti putea admira pe cei de la trupa La Shica si in special pe talentata artista Elsa Rovayo care reuseste sa antreneze publicul de fiecare data in timpul concertelor.

Gasiti mai multe detalii despre Festivalul de flamenco, locatiile in care se desfasoara si punctele de unde se pot cumpara bilete, consultand website-ul Institutului Cervantes.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top