Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde joci golf indoor chiar daca nu esti miliardar | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde joci golf indoor chiar daca nu esti miliardar

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/02/2012

Exista un loc, in Bucuresti, unde te poti juca mini-golf indiferent de vremea de afara si de cat de bogat esti. Se numeste Golf Planet si este un local mai special in care odata intrat, te vei bucura de perceptiile 3D si de obiectele care tind sa fie amuzante in lumina ultravioleta.

Traseul total de mini-golf dureaza o ora iar biletele au urmatoarele preturi: 25 ron pentru adulti si 18 ron pentru cei mici. Veti invata foarte repede sa va adaptati jocului pentru ca regulile sunt simple iar daca veniti impreuna cu familia sau prietenii, distractia va fi si mai mare. Pentru cei care vor sa calatoreasca pe planeta golfului doar ca sa ii priveasca pe altii cum intra in joc, exista un lounge bar generos sau un pachet pentru karaoke.

Cei de la Golf Planet au pregatit o petrecere surpriza de 1 martie dedicata femeilor care detin o pozitie de manager. Astfel, daca esti femeie si ai persoane in subordine, te afli pe lista invitatilor pe planeta golfului. Trebuie sa te imbraci in culori tari, neon, in stilul anilor ‘80 si sa te astepti la o petrecere foarte distractiva, un concurs de mini-golf si martisoare care stralucesc in intuneric.

Localul este situat in zona Piata Unirii, este deschis intre orele 14:00 si 24:00 si gazduieste tot felul de evenimente interesante. Gasiti mai multe detalii despre Golf Planet, petrecerile care se organizeaza aici, meniu si rezervari consultand website-ul: golfplanet.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top