Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti indulcesti simturile de 1/8 martie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

…unde iti indulcesti simturile de 1/8 martie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/02/2012

Primavara se anunta si afara si in calendare, singurul loc in care trebuie sa se mai instaleze este sufletul nostru. Prin urmare, orice activitate relaxanta cu iz de primavara ne poate purta spre o stare de spirit plina de energie si vitalitate, caracteristici ale acestui anotimp atat de asteptat.

Si pentru ca urmeaza cateva zile dedicate persoanelor de sex feminin iar una dintre placerile “vinovate” ale acestora este ciocolata in diversele ei forme, va propunem sa mergeti intr-un loc in care dulciurile si servirea lor tind spre perfectiune. Restaurantul se numeste Boutique Chocolat si este situat in 3 locatii din Bucuresti: Centrul Vechi (Calea Victoriei), Dorobanti (Str. Radu Beller) si Baneasa Shopping City.

Aici puteti alege dintr-o paleta larga de dulciuri precum: tarte cu fructe, bomboane de ciocolata, briose, pain au chocolat, crème brulee, foret noire sau macarons in diverse combinatii de texturi, arome si gusturi. Pentru cei care vor sa se bucure mai mult de atmosfera intima a restaurantului si mai putin de cantitatile mari de calorii, exista si variante light precum: salate sau sandwich-uri pe care le puteti lua si acasa. La capitolul bauturi, toata lumea va fi multumita de varietatea meniului (care apropos este prezentat foarte ingenios sub forma unei reviste). Totusi va recomandam “ChocoLatte” (ciocolata cu lapte belgiana, lapte, frisca naturala) care va fi servita pe o tavita dragalasa alaturi de un fursec delicios si care, desi nu este deloc ieftina, va merita toti banii.

Gasiti mai multe detalii despre Boutique Chocolat consultand website-ul restaurantului: www.chocolat.com.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top