Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te relaxezi pe o insula exotica la 80 km de Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, September 20, 2018

…unde te relaxezi pe o insula exotica la 80 km de Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/02/2012

Exista un loc, nu foarte departe de Bucuresti in care poti uita de grijile cotidiene si de aglomeratia si stresul din capitala. Locul in cauza nu este departe de civilizatie si poarta numele unei insule exotice cu ape azurii si peisaje frumoase de vacanta.

Centrul de slabire, frumusete si relaxare Bali Spa este situat in localitatea Cornu din judetul Prahova, intr-o zona sub-montana la 80 km de Bucuresti si este decorat in stilul exotic al insulei Bali din Indonezia. Cei care ii trec pragul centrului de wellness incep cu un regim si cu o examinare medicala, continua cu multe exercitii fizice, bai in Jacuzzi, aqua-jogging, inot si termina cu masaje relaxante balineze, sauna, antrenamente de tenis, golf, sedinte de presopunctura si bai de plante. Printre exercitii si proceduri medicale se pot strecura plimbari si drumetii prin Carpati si seri dansante pline de voie buna.

Daca nu puteti parasi Bucurestiul dar vreti sa va “inrolati” intr-un program de relaxare sau de slabire puteti vizita centrul Bali Spa Radisson la Hotel Radisson Blu. Puteti gasi mai multe informatii despre pachetele disponibile la Bali Spa atat pentru Cornu cat si pentru Bucuresti consultand website-ul: www.balispa.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top