Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde afli cateva idei referitoare la iesirea din criza | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 26, 2019

…unde afli cateva idei referitoare la iesirea din criza

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/02/2012

Maine, 23 februarie, are loc un eveniment organizat de Curtea Veche Publishing care are menirea sa scoata la iveala cat mai multe idei interesante si realiste care odata puse in practica ne-ar putea scoate din faimoasa “criza” in care ne aflam. Dezbaterea va porni de la volumul “Biletul de iesire din criza” scris de Adrian Vasilescu – fost professor la ASE, Universitatea Bucuresti si Scoala Superioara de Jurnalistica care in prezent sustine rubrici din diverse publicatii economice precum: Ziarul Financiar, Jurnalul National si revista Saptamana Financiara.

Cartea “Biletul de iesire din criza” a fost publicata la Festivalul Gaudeamus si trateaza subiecte precum: criza mondiala, comparatii intre criza actuala si alte momente similare din istorie, situatia Romaniei atat in context european cat si mondial, etc. Evenimentul va incepe la ora 16:00 si va avea loc in cadrul Librariei Sadoveanu care este situata central, pe Bulevardul Magheru, nr. 6-8. Autorul volumului mentionat mai sus va avea ca invitati personalitati precum: Marius Ghenea, antreprenor si membru al juriului in emisiunea Arena Leilor, Claudiu Serban, manager la  Evenimentul Zilei si Capital si Radu Preda, realizatorul emisiunii Saptamana Financiara, ce va fi si moderatorul discutiei.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment, carte si autor dar si despre alte evenimente pe care le organizeaza editura, consultand website-ul Curtea Veche.

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top