Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti inspiratie pentru nunta ta de vis | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde gasesti inspiratie pentru nunta ta de vis

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/02/2012

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om, prin urmare dorinta mirilor de a avea parte de o petrecere cat mai frumoasa, este nemarginita. Multe detalii trebuie puse la punct inainte de marele eveniment iar starea de spirit a persoanelor implicate in organizarea nuntii trebuie sa fie una relaxata pentru a putea face fata provocarilor de orice fel.

Pregatirile de nunta pentru anul viitor sunt in stadii diferite probabil: sunt persoane care mai au putine lucruri de stabilit si organizat pana la cununie, sunt altele care stiu ca vor o nunta dar nu prea isi dau seama ce presupune acest lucru  si mai sunt cele care viseaza la acest eveniment special dar nu stiu sigur cand si daca se va intampla. Prin urmare, cei interesati pot participa in perioada 24-26 februarie la cel mai mare targ de nunti intr-o editie feerica de iarna: Ghidul Miresei.

Participantii la targ vor avea surpriza sa asiste la concertul lui CRBL, la o parada dedicata celor mai mici invitati la nunta, la un spectacol culinar inedit (in care se va pregati live un tort de nunta) si la multe alte activitati distractive. Targul Ghidul Miresei se va desfasura la Romexpo in pavilionul central. Gasiti mai multe detalii despre expozanti si bilete consultand website-ul: www.ghidulmiresei.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top