Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te pierzi prin Sighisoara in ritmuri de blues | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, July 20, 2019

…unde te pierzi prin Sighisoara in ritmuri de blues

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/02/2012

O simpla plimbare prin orasul Sighisoara poate relaxa o persoana extrem de tare. Dar atunci cand vorbim si despre un concert de muzica blues in acest oras minunat, experienta va fi cu adevarat speciala.

Sighisoara Blues Festival se desfasoara in perioada 23-25 februarie in Perla Transilvaniei si promite, ca la fiecare editie, momente de neuitat. La Festival vor canta urmatorii invitati: Samuel James, Johnny Winter, Samantha Fish, Bob Brozman si Corey Harris & Rasta Blues. Blues-ul este un gen muzical care cucereste chiar de la prima vedere deci nu este neaparat nevoie sa fiti fanii infocati ai stilului ca sa participati la eveniment. In fiecare din cele 3 seri, spectacolul va incepe la ora 19:30 in compania prezentatorului Berti Barbera si va consta in 2 concerte de cate 80 minute.

Puteti consulta website-ul Festivalului pentru a asculta cateva melodii reprezentative pentru artistii invitati si pentru a vizualiza detalii despre programul evenimentului in cele 3 zile: www.blues-festival.ro.

Sursa foto


Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top