Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care ai de castigat daca esti pasionat de actorie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…in care ai de castigat daca esti pasionat de actorie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/02/2012

Teatrul de Comedie din Bucuresti are o initiative foarte interesanta: un concurs de dramaturgie. Este minunat ca tinerii pasionati de actorie, care au nevoie de astfel de momente in care sa se faca remarcati, sunt pusi in lumina prin astfel de actiuni constructive.

Daca ideea participarii la concursul de dramaturgie va surade trebuie sa stiti ce conditii trebuie indeplinite inainte de a va pune mintea in miscare pentru crearea comediei perfecte. Textele nu trebuie sa fi fost publicate sau montate pe scena, la teatrul de televiziune sau radiofonic iar manuscrisele trebuie trimise in 3 exemplare pe adresa Teatrului de Comedie.

Puteti participa la concurs pana pe 1 martie 2012 iar castigatorii vor fi anuntati in cadrul Festivalului Comediei Romanesti (festCO 2012 – iunie). Gasiti mai multe detalii despre concursul organizat de Teatrul de Comedie dar si despre alte competitii asemanatoare, consultand website-ul: www.agentiadecarte.ro.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top