Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se mananca tot felul de clatite delicioase | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, April 20, 2019

…unde se mananca tot felul de clatite delicioase

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/02/2012

Pentru fanii dulciurilor, in localitatea Prejmer din judetul Brasov are loc in acest weekend Festivalul Clatitelor (Fasching), un eveniment care va va ridica moralul si va va incanta papilele gustative cu un desert gatit in foarte multe feluri. Astfel, Cetatea Prejmer va fi napadita de momente de bucurie si de voie buna, de parade si activitati pentru copii.

Sambata va avea loc un carnaval pentru cei mici iar turistii si localnicii vor putea asista la reprezentatii de dansuri sasesti. Duminica se va desfasura Caravana Clatitelor, balul mascat, concertul HI-Q, un foc de tabara si de asemenea, se va organiza un concurs gastronomic („Clatita Surpriza”).

Daca va hotarati sa participati la acest eveniment viu colorat si puternic aromat, va puteti caza in complexul „Popas Caprioara”, unde veti gasi oferte concepute exact pentru aceasta sarbatoare. Gasiti pe website-ul pensiunii detalii despre cazare si meniurile deosebite pe care le ofera gazdele dar si programul complet al Festivalului Clatitelor: www.popascaprioara.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top