Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se desfasoara un festival important la Mogosoaia | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde se desfasoara un festival important la Mogosoaia

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/02/2012

Daca nu doriti sa mergeti pana la Cluj pentru Balul Operei, va puteti petrece duminica viitoare (19 februarie) in acordurile relaxante ale muzicii clasice chiar si in apropierea Bucurestiului, la Mogosoaia. Va propunem sa participati la un eveniment presarat cu note muzicale nobile, organizat de Centrul Cultural Palatele Brancovenesti, impreuna cu Radio Romania Cultural.

Sala Scoartelor din Palatul Mogosoaia va gazdui recitaluri ambitioase la pian (proiectul celor de la Ansamblul Musica Viva si Andreea Butnaru) si reprezentatii la diverse instrumente muzicale cum ar fi: vioara (Alexandru Malaimare), violoncel (Florin Mitrea). Seria spectacolelor de la Palat a inceput weekendul trecut si va dura pana pe 14 octombrie, timp in care iubitorii muzicii vor avea ocazia sa admire si sa asculte nume importante ale industriei.

Consultand website-ul Institutului Cultural Roman, puteti vizualiza programul pentru fiecare spectacol din cele 12 ramase: www.icr.ro iar pentru achizitionarea biletelor, va puteti interesa la Centrul Cultural al Palatelor Brancovenesti, inaintea inceperii recitalului.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top