Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde puteti participa la Balul Operei 2012 | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde puteti participa la Balul Operei 2012

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 14/02/2012

Chiar daca vremea se dovedeste a fi o provocare chiar si pentru activitatile cotidiene, weekendul viitor, 18-19 februarie, va avea loc un eveniment special la Cluj la care merita sa ajungeti. Este vorba despre Balul Operei, o petrecere grandioasa, plina de fast si eleganta care se desfasoara de 20 ani in Cluj-Napoca.

Balul va fi prezentat de Melania Medeleanu si Rares Bogdan si va contine numeroase momente muzicale sustinute de artisti renumiti si apreciati precum violonistul Gabriel Croitoru, spectacole de opera, balet, dans, prezentari de moda, expozitii gastronomice („Gusturi Transilvane”), etc. De asemenea, se vor acorda diverse premii cum ar fi: Trofeul „Lya Hubic” (dupa marea doamna a muzicii de opera), Premiul „Mecena” (un mecena este un connaisseur, un investitor in arta in toate formele ei), „Seniorii Cetatii” dar si Top Model si Miss Transilvania Fashion.

Astfel sunteti invitati in weekend sa petreceti 2 zile magice sub motto-ul: „Servus Viena!” si sa sarbatoriti la Opera Nationala Romana Cluj-Napoca, impreuna cu organizatorii evenimentului, 20 ani de Balul Operei.

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top