Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde gasesti inspiratie pentru Valentine’s Day | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

… unde gasesti inspiratie pentru Valentine’s Day

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/02/2012

Pentru cei care merg pe ideea cadoului de Sfantul Valentin, exista cateva locuri unde se mai pot face achizitii simbolice pe ultima suta de metri. Unul dintre el ar fi Sala Dalles care salveaza de multi ani indragostitii lipsiti de idei: aici se desfasoara un Targ de Sfantul Valentin unde puteti gasi dulciuri fine siciliene, bijuterii exotice din Thailanda, Peru sau Maroc, creatii handmade si multe alte lucruri care inspira romantism si seductie.

De asemenea, daca in loc de cadou sau in pe langa acesta doriti sa petreceti cateva momente speciale alaturi de persoana iubita puteti merge de Ziua Indragostitilor de exemplu in club Fire (Strada Gabroveni, nr. 12). Aici aveti parte, pe 14 februarie de un show promitator, numit: When Violin Meets Guitar (Valentine’s Day Edition) care va incepe de la ora 21:00 iar cei care ii poarta numele Sfantului Valentin  vor primi un Long Drink din partea casei.

Pana si cei singuri de Valentine’s Day au de ales intre petreceri precum cea din Papiota Club in care esti invitat sa vii alaturi de prieteni si sa te bucuri de prima bautura din partea casei. O alta varianta ar fi “Petrecerea de divort” din Tan Tan Club la care se anunta premii in sticle de sampanie.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top