Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti merge cu persoana iubita in cinstea Sfantului Valentin | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, March 24, 2019

…unde poti merge cu persoana iubita in cinstea Sfantului Valentin

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/02/2012

Valentine’s Day este un prilej excelent pentru declaratii de dragoste in orice forma ar fi ele: buchete imense de flori, mesaje pline de semnificatii romantice, ciocolata cat cuprinde sau invitatii la evenimente deosebite. Pentru ultima varianta mentionata, va oferim o idee originala cu care veti impresiona cu siguranta persoana iubita.

Sambata, 11 februarie, la Hotel Pullman World Trade Center din Bucuresti, Fundatia Blue Heron organizeaza un eveniment cu semnificatii multiple: Valentine’s Day Charity Ball. Petrecerea se doreste a fi una plina de stil, bun gust, frumusete si generozitate iar organizatorii promit participantilor prezentari de moda sustinute de finalistele competitiei Miss Universe Romania, expozitii cu vanzare de obiecte de arta (Artmark) si bijuterii de lux. Fundatia spera sa obtina fonduri prin acest bal de caritate pentru a sustine la studii tineri defavorizati.

Atmosfera va fi intretinuta de momentele muzicale si de Valentina Ionescu, vedeta TVR care va fi gazda evenimentului si care va avea grija ca toti invitatii sa se simta speciali pe 11 februarie.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top