Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde copiii se imprietenesc cu dinozaurii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde copiii se imprietenesc cu dinozaurii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/02/2012

Pana pe 12 februarie aveti ocazia sa va implicati copiii intr-o activitate foarte interesanta si educativa la Plaza Romania. Plecand de la ideea ca timpul petrecut de parinti cu cei mici este vital pentru ambele tabere, participarea la jocuri si concursuri intr-un mediu interactiv poate aduce multe beneficii.

Prin urmare, fie ca aveti copii pasionati de lumea preistorica, fie ca simtiti nevoia sa faceti ceva special pentru acestia, sunteti invitati la evenimentul Kids’ Dino Dig impreuna cu cei mici (cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani). Copiii vor fi impartiti in echipe de “oameni de stiinta” si vor fi echipati corespunzator. Un profesor de paleontologie va impartasi cunostinte atat despre fosilele dinozaurilor si despre cum se pot descoperi acestea cat si despre cum aratau si ce caracteristici aveau aceste animale in trecut.

In cadrul evenimentului Kids’ Dino Dig va avea loc o expozitie a fosilelor, o prezentare audio-video a perioadelor preistorice iar cei mici vor avea sansa sa priveasca de aproape un schelet in marime naturala al unui dinozaur.

Gasiti mai multe detalii despre program, inscriere si reducerile de care puteti beneficia daca va aduceti copii la Kids’ Dino Dig, consultand website-ul:www.plazaromania.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top