Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde participati la un targ de educatie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde participati la un targ de educatie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/02/2012

In weekend are loc targul de educatie: World Education Fair 2012 care aduce la Bucuresti peste 26 universitati. In cazul in care va ganditi sa mergeti la facultate inafara sau sa urmati un master intr-o tara straina, vizitand acest targ aveti sansa sa discutati cu reprezentanti ai unor  universitati renumite din Europa.

In cele 2 zile (11 si 12 februarie), la targ vor avea loc prezentari despre universitati precum Maastricht (Olanda) sau despre ce oportunitati de studiu exista in tari precum: Danemarca sau Suedia. De asemenea vor avea loc discutii atat cu parintii cat si cu viitorii studenti despre alegerea unei facultati, despre posibilitatile de sprijin financiar sau despre ce avantaje pot beneficia cei care apeleaza la serviciile unui consultant educational.

Vor avea loc si On-spot Admissions (admitere pe loc) atat pentru programe de licenta cat si pentru programe de masterat care vor consta in interviuri de 15 minute. In urma acestora Universitatile pot accepta candidati urmand ca ulterior, acestia sa trimita si documentele suplimentare.

Targul se va desfasura intre orele 10:00 si 17:00 la Hotel Hilton, puteti vizualiza programul complet al prezentarilor consultand website-ul World Education: www.world-education.ro iar daca doriti sa va inregistrati pentru participare, o puteti face aici.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top