Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se organizeaza o conferinta pentru manageri si antreprenori | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde se organizeaza o conferinta pentru manageri si antreprenori

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 07/02/2012

Conferinta se numeste “Management Tools for 2012”, va avea loc pe 9 februarie in cadrul Hotelului InterContinental din Bucuresti si se adreseaza managerilor si antreprenorilor care vor sa isi perfectioneze abilitatile dar si persoanelor care se pregatesc pentru un rol de conducator.

La conferinta se vor trata subiecte precum: noile tehnologii care pot ajuta managerii sa exceleze, strategiile care odata adoptate vor aduce succes afacerii respective si cum pot antreprenorii sa isi foloseasca resursele la capacitate maxima cat mai mult timp, fara sa se simta epuizati. Participantii la conferinta vor avea multe de invatat de la speakeri precum: Clementina Anghelache (Director editorial revista AIDA), George Mateescu (Manager MASTERS ADVISORY), Luminita Oprea (Strategist si lider, Saga Business & Community) si Daniela Andreescu (Life Enhancement Coach si Consultant Ecologia Relatiilor Interumane, autoarea cartii The Gift of Now, publicata la editura Herald si lansata recent la targul de carte Gaudeamus).

Daca va doriti sa ajungeti un manager de top, o conferita de acest tip va poate ajuta sa va atingeti o parte din obiective sau macar sa va faceti o idee despre abordarile potrivite in diverse situatii. Puteti consulta agenda completa a evenimentului consultand website-ul: business-edu.ro.

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top