Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te pui la curent cu economia mondiala | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde te pui la curent cu economia mondiala

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/02/2012

In anul 1990 a inceput sa functioneze o Fundatie care isi propunea sa lupte pentru o „Societate Deschisa si pentru sustinerea valorilor. Aceasta se numeste Fundatia Soros fiind infiintata de omul de afaceri George Soros si avand ca domenii principale in care actioneaza: administratia publica, sistemul educational si sanatatea publica.

In prezent Fundatia Soros deruleaza numeroase programe pe care le puteti vizualiza aici prin care sustine combaterea discriminarii in societate, cercetarea sociala si activismul in societatea civila. Un alt proiect al Fundatiei este „Centrul Public”, un loc situat pe Str. Caderea Bastiliei nr. 33, unde puteti gasi ultimele numere din The Economist, Wired, Foreign Affairs si Vanity Fair.

In plus, in rafturile bibliotecii veti gasi si multe numere din Esquire US, Vogue si alte editii de colectie din The Guardian, New York Times si The New Yorker.

Puteti citi si invata in liniste in perioada sesiunii sau puteti participa la tot felul de evenimente: seri restranse de film, intalniri cu oamenii cool, scoli de activism de care puteti afla de pe pagina de Facebook a Fundatiei.

Centrul Public al Fundatiei Soros este deschis zilnic intre 14:00 si 20:00 (chiar si in weekend) iar internetul si ceaiul sunt din partea casei.

Madalina Oprisan

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top