Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde inveti cum sa faci fotografii perfecte | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…unde inveti cum sa faci fotografii perfecte

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 31/01/2012

Poate va numarati printre cei care fac fotografii de placere, pentru a pastra vii amintiri sau pentru a imortaliza un obiect, o persoana sau un peisaj extrem de frumos sau poate va numarati printre aceia care fac fotografii din nevoia de o sursa de venit (suplimentara sau principala). Indiferent  din care categorie faceti parte, va puteti perfectiona abilitatea de a face fotografii participand la un curs de profil.

Printre locurile in care puteti participa la cursuri de fotografie se numara si PhotoLife, un website care va indruma catre experiente minunate in aest domeniu fascinant. Puteti alege un workshop precum “Diaporama la Vulcanii Noroiosi” care incepe pe 1 martie la Berca – Buzau sau un curs cum ar fi “Natura in fotografie” care incepe pe 19 martie la Brasov si dureaza 5 saptamani (2 lectii pe saptamana).

Daca participarea fizica la un astfel de curs sau workshop va este imposibila, puteti opta pentru o varianta de curs online, interactiv dar care va permite sa lucrati oricand si oricum doriti. Alegand acest curs beneficiati si de o multime de reduceri la aparate de fotografiat, servicii de inramare si alte accesorii specifice.

Gasiti mai multe detalii despre  fiecare tip de curs in parte, locatii, preturi si conditii de participare consultand website-ul: photolife.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top