Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se organizeaza un team building inedit | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde se organizeaza un team building inedit

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/01/2012

Ideea de team building / incentive a inceput sa devina populara si in Romania prin anul 2003. Atunci si-au inceput si cei de la Romanian Adventure activitatea, prin organizarea evenimentelor destinate cladirii echipelor.

Programele de team building presupun in primul rand alegerea unei locatii (care contribuie la crearea atmosferei dorite) cum ar fi cetati, ferme de animale, paduri, saline, etc. Un alt aspect care influenteaza succesul unui astfel de program este legat de recuzita si decoruri care au menirea de a transpune cat mai bine participantii in scenariu.

Puteti alege dintr-o multitudine de tipuri de team building oferite de cei de la Romanian Adventure printre care si: tabara militara, paintball comando, turnir medieval, terra nova (expeditie pe un traseu necunoscut), city hunt (cautare de comori) sau adventure camp. O alta varianta ar fi sa optati pentru o idee de team building mai putin obisnuita: Festival de teatru. In acest program participantii pornesc in turneu cu autobuzul teatrului catre o locatie unde vor sustine un spectacol. Mai intai trebuie sa isi formeze trupa, sa isi construiasca decorul si costumele cu materiale neconventionale, sa desfasoare o repetitie si apoi sa isi lase emotiile deoparte si sa sustina un spectacol in fata publicului.

Daca doriti sa organizati un team building sau daca pur si simplu vreti sa va inspirati din ideile ingenioase pe care le au cei de la Romanian Adventure, puteti consulta website-ul acestora: www.romanianadventure.com.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Oana says:

    Din fericire frumoasa Romanie ne ofera cateva locuri deosebite pentru momentele de aventura ale unui team-building: se poate face rafting si kayak-canoe (pe Bistrita, Nera, Cerna, Jiu); escalada pe stancile Carpatiilor, drumetii si calarie, fotohunt in delta, scufundari si multe activitati care vor impresiona angajatii oricarei companii.

home | top