Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde mergi la o cafenea “feroviara” | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde mergi la o cafenea “feroviara”

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/01/2012

Exista un loc in care pasionatii de trenuri, locomotive, sine si alte elemente din universul feroviar se vor simti ca in rai: La Trenulete. O altfel de cafenea, un fel de loc de joaca  special atat pentru copii cat si pentru adulti care te atrage intr-un mod inedit.

La Trenulete veti gasi multi metri de sina pe care circula frenetic locomotive si vagoane insarcinate cu preluarea si aducerea comenzilor dar si cu incantarea si bine-dispunerea clientilor. Acestea sunt coordonate de un PC care transmite automat comenzi catre trenuri, macaze si semafoare. Pana si mesele se incadreaza in peisaj fiind denumite precum garile Predeal, Azuga, Busteni, etc. Puteti vizita si Atelierul Trenuletelor pentru o experienta completa in lumea machetelor iar daca un ati mai vazut niciodata un ansamblu de trenulete va veti simti putin hipnotizati.

Daca vreti sa incercati un local mai putin obisnuit la un moment dat puteti merge La Trenulete, pe strada Maior Coravu nr. 6 (in zona Mihai Bravu-Muncii) iar daca vreti mai intai sa vedeti despre ce este vorba si sa vizualizati cateva imagini din cafenea, puteti consulta website-ul: www.latrenulete.ro. Deocamdata cafeneaua este inchisa pentru revizia tehnica dar puteti urmari pe website cand se va redeschide.

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Andrei says:

    Din pacate s-a inchis … am inteles insa ca vor redeschide intr-o alta locatie :) abia astept :)

home | top