Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
… unde mergi la o altfel de cantina pentru studenti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

… unde mergi la o altfel de cantina pentru studenti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/01/2012

Locul in discutie este o cantina pentru studenti care incearca sa se diferentieze prin mancaruri delicioase, diversificate si la preturi foarte bune corelate cu posibilitatile tinerilor.

Hot Pot isi propune sa reinventeze conceptul de cantina prin combinarea ingenioasa a unor ingrediente si prin pregatirea unor feluri de mancare gustoase si aratoase la preturi convenabile. Cantina este si locul unde se leaga prietenii, unde tinerii socializeaza si unde au loc diverse conversatii mai putin formale intre cadrele didactice si studenti. De asemenea, veti avea surpriza sa aflati ca la aceasta cantina speciala se organizeaza si evenimente de tipul: “Seara de film”.

Cantina Hot Pot este situata in cadrul Universitatii Romano-Americana (Bulevardul Expozitiei, nr. 1 B) la etajul 1 si este deschisa de luni pana vineri intre orele 7:00 si 21:00 iar sambata doar pana la 13:00. Gasiti mai multe detalii despre concept pe website-ul: www.hotpot.ro si mai multe detalii despre meniuri si evenimentele care se organizeaza aici consultand pagina de Facebook: HelloHotPot.

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top