Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care cei mici se pot juca in timp ce parintii se uita la spectacol | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…in care cei mici se pot juca in timp ce parintii se uita la spectacol

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/01/2012

In ultima saptamana din ianuarie puteti petrece mai mult timp alaturi de cei mici participand impreuna cu acestia la programul “Serile Copiilor”. La sfarsit de saptamana, incepand cu ora 19:00, in timp ce parintii vizioneaza spectacolele care au loc la Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”, copiii sunt asteptati la ateliere special concepute pentru amuzamentul lor.

Atelierele sunt educative, au rolul de a ii ajuta pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 8 ani. Pe 28 ianuarie, in timpul spectacolului “Romeo si Julieta” se va desfasura un atelier de muzica traditionala: “sezatoare cu fluiere si povesti”. Copiii se vor distra cu povesti amuzante, cantecele si activitati interactive (plastice si de lucru manual), vor vedea cum arata diverse instrumente muzicale (fluier, cobza, tambal, etc) si le vor putea incerca.

Pe 29 ianuarie cei mici vor putea participa la un atelier de dans clasic denumit “primii pasi de balet”. Copiii vor vedea din ce este format echipamentul unui balerin si vor invata cativa pasi simpli de balet.

Un bilet care asigura accesul unui copil la unul dintre ateliere costa 15 lei si se poate achizitiona de la casa de bilete a Teatrului National de Opereta sau online de pe  eventim.ro. Gasiti mai multe detalii despre aceste programe consultand website-ul: cresteprinarta.

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top