Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te transformi in candidatul ideal pentru un job in UE | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde te transformi in candidatul ideal pentru un job in UE

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/01/2012

Exista persoane care iau serios in calcul posibilitatea de a aplica la un job in Uniunea Europeana si pentru a veni in ajutorul acestora, din 2006, s-a infiintat site-ul Euroconcurs.ro. Website-ul reprezinta in continuare unul dintre cele mai apreciate site-uri de informare si pregatire pentru romanii care isi doresc un post la una dintre institutiile Uniunii Europene.

Weekendul acesta (21-22 ianuarie) se va desfasura in Bucuresti un seminar de pregatire intensiva a candidatilor care doresc sa aplice pe pozitii de asistenti sau administratori. Dupa seminar participantii vor primi acces gratuit la platforma de e-learning cu scopul de a crea o simulare a examenului si pentru o mai buna integrare a cunostintelor dobandite. De asemenea, sansele candidatilor de obtinere a postului dorit vor creste considerabil dupa aceasta experienta.

Probele pe care trebuie sa le parcurga si sa le treaca un candidat sunt diversificate: in prima faza se desfasoara etapa de preselectie (CBT) care se da pe computer si este contra-cronometru (sunt testate notiuni de matematica si rationament), urmeaza o etapa in care candidatii sunt chemati la Bruxelles intr-un centru de evaluare. Aici vei sustine intr-una din limbile: franceza, engleza sau germana, o proba scrisa, un exercitiu de grup si un interviu fata in fata.

Gasiti aici mai multe detalii despre posturile disponibile in acest moment la institutiile Uniunii Europene si aici despre seminarul din weekend.

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Corina says:

    Nu contest profesionalismul organizatorilor, dar este bine de stiut faptul ca acest gen de cursuri sunt oferite gratuit de catre Institutul European din Romania. ( http://www.ier.ro )

home | top