Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde pui bazele afacerii tale | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, September 19, 2018

…unde pui bazele afacerii tale

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/01/2012

Te gandesti la o noua afacere de ceva timp, ai toate detaliile puse la punct, planul e finalizat si ti se parea solid si realizabil, dar vrei sa afli si parerea celorlalti? In curand  (17-19 februarie) va avea loc la Bran, un eveniment perfect pentru tine: Start Up Your Idea.

Puteti participa in echipe de 2 sau maxim 3 persoane si veti avea ocazia sa testati in decursul celor 3 zile, cat de viabila este ideea voastra de afaceri. De asemenea participantii vor putea cere sfaturi pretioase si consiliere de la andreprenori de succes precum: Adrian Amariei (fondator si CEO Axonite), Dan Dimanceascu (Consulul Onorific al Romaniei in Boston) si Peter Barta (Director Exectiv, Fundatia Post Privatizare). La finalul workshopului tinerii vor avea un model de afaceri “ready to use” si vor devein membri ai comunitatii “Start Up Your Idea” (vor participa la sesiunile anuale de workshopuri, isi vor putea alege mentori, de exemplu, dintre participantii la editii trecute ale evenimentului).

Pentru a avea sansa de participare la eveniment trebuie sa trimiteti pana pe 22 ianuarie un CV si ideea de Start Up intr-o forma anume. Gasiti mai multe detalii despre eveniment si despre conditiile de participare consultand website-ul: www.mygrasp.org  sau pagina de Facebook.

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top