Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde participi la Festivalul Primaverii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde participi la Festivalul Primaverii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/01/2012

Va propunem sa va bucurati de Festivalul Primaverii care se va desfasura in Budapesta in perioada: 16-26 martie. Veti avea placerea sa participati la unul dintre cele mai importante evenimente culturale (cu o traditie de 25 ani) ale Ungariei.

In cadrul Festivalului Primaverii, Budapesta va fi gazda a sute de evenimente in mai multe locatii ale orasului iar turistii vor fi impresionati de popularitatea acestei sarbatori. Vor avea loc concerte de orchestra, muzica de camera, concerte de muzica bisericeasca dar si o gala de opera si opereta. Se va dansa pe muzica folclorica si se vor desfasura proiectii de filme, expozitii dar si alte evenimente culturale in aer liber.

Website-ul oficial al evenimentului (www.btf.hu) va ghideaza printre numeroasele activitati din cadrul Festivalului, va ofera programul evenimentelor si lista cu locatiile in care puteti lua parte la sarbatoare in martie.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top