Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde inveti la o “scoala media” | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde inveti la o “scoala media”

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/01/2012

Cum ar fi sa iti doresti sa lucrezi “la televizor” de cand esti mic dar viata sa te poarte pe alte carari si sa nu ai niciodata ocazia sa faci sau sa incerci sa faci ceea ce iti doresti? Ar fi un lucru trist pentru ca ai ramane intotdeauna cu indoiala si cu speranta ca poate daca ai fi luptat mai mult sau daca ai fi avut mai multa sansa in viata lucrurile ar fi stat diferit.

Grupul Intact Media Academy reprezinta sansa celor care sunt destul de motivati si talentati pentru a pasi in lumea impresionanta a televiziunii. Aici “ucenicii” pot vedea ce se intampla cu adevarat intr-o redactie, ce presupune viata de jurnalist, ce face un editor de imagine si vor simti pe pielea lor cum este sa relatezi in direct si ce simt oamenii de la televizor cand fac acest lucru.

La inceputul acestui an vor incepe inscrierile pentru al patrulea modul de cursuri “Intact Media Academy” iar printre fazele procesului de admitere se numara si un interviu si un test grila (creativitate, cultura generala si limba romana). Gasiti mai multe detalii despre cursuri, traineri si lucrurile care se pot invata aici, consultand website-ul: www.intactmediaacademy.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top