Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde va relaxati cu toata familia in weekend | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde va relaxati cu toata familia in weekend

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/01/2012

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si-a pus haine noi anul trecut si si-a deschis portile pentru toti cei insetati de cunoastere si dornici sa ii admire exponatele. Si pentru ca cei care au Muzeul in grija sunt constienti de impactul pe care acesta il are in educatia societatii, aici se organizeaza numeroase programe educationale care sunt absolut captivante pentru cei mici.

Unul dintre aceste programe este Zooart, o combinatie intre cunostintele dobandite in scoala si notiuni din domeniul plasticii. Copiii vor invata sa redea detalii morfologice ale corpurior de animale cu ajutorul tehnicii plastice. Astfel, cei mici vor retine mult mai bine informatiile folosind atat simtul vizual (culoare, marime) cat si simtul tactil (pene, blana). Ultimul modul din aceasta serie de programe educationale se va intitula “Adanc in miezul iernii” si se va desfasura in urmatoarele zile: 21, 28 ianuarie si 4, 11 februarie.

Muzeul este deschis de marti pana duminica intre orele 10:00 si 20:00 (la ora 19:00 intra ultimul vizitator) iar pretul unui bilet este 20 lei (adult), 5 lei (elev/student) sau 10 lei (pensionari). Gasiti mai multe detalii despre programele educationale pe care le ofera muzeul accesand pagina web a acestuia: www.antipa.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top