Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care se sarbatoreste ziua mondiala a zapezii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…in care se sarbatoreste ziua mondiala a zapezii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/01/2012

Ziua mondiala a zapezii se sarbatoreste in data de 22 ianuarie 2012 in peste 150 de locatii din intreaga lume si pe 2 partii din Romania. Evenimentul organizat de Federatia Internationala de Schi se doreste a fi un festival pe zapada in care cei mici si cei mari sa se bucure de sporturi de iarna, jocuri si alte activitati distractive.

Si pentru cei din industria „snowsport”, acest eveniment reprezinta o oportunitate de a-si promova produsele si serviciile iar vizitatorii vor avea ocazia sa testeze de exemplu echipamente performante sau sa obtina oferte bune de pret.

In cadrul Festivalului, copiii se vor intrece in batai cu bulgari de zapada, vor construi igluuri si oameni de zapada si vor primi cadouri de la sponsori. De asemenea, pe tot parcursul zilei schiurile si echipamentele se vor putea inchiria la preturi speciale iar cei mici vor primi lectii gratuite prin care vor fi introdusi in lumea sporturilor de iarna. Vor avea loc si demonstratii de snowboarding si de schi realizate de profesionisti in domeniu iar copiii vor avea propria lor competitie: „mini ski race”. Seara se vor desfasura concerte si ceremonii de premiere iar la final va avea loc un foc de artificii impresionant.

World Snow Day se va sarbatori pe Valea Prahovei (partia Kalinderu din Busteni) si la Vatra Dornei (partia Parc) dar puteti gasi mai multe detalii consultand website-ul oficial al evenimentului: world-snow-day.com.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top