Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te simti ca la Sankt Petersburg, in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde te simti ca la Sankt Petersburg, in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 11/01/2012

Avand in vedere ca vremea este destul de friguroasa iar plimbarile prin oras trebuie sa fie scurte, va propunem una pana la Muzeul de Geologie care este situat la adresa: Sos. Kiseleff, nr. 2.

Acesta gazduieste in perioada 5 ianuarie – 8 februarie, expozitia „Mit, Ficţiune şi Realitate” in cadrul careia vor fi expuse 37 de figuri de ceara in marime naturala aduse de la Muzeul Figurilor de Ceara din Sankt Petersburg. Vizitatorii expozitiei vor putea admira personalitati marcante din lumea artelor (Leonardo da Vinci), personaje fantastice din animatii (Shrek) sau alte persoane din realitate (cel mai gras om din lume) sub forma figurilor de ceara. Expozitia este deschisa de marti pana duminica intre orele 10:00 si 17:00 iar pretul unui bilet este de 15 lei. Trebuie avut in vedere ca in perioada 19-23 ianuarie, expozitia va fi inchisa pentru intretinere.

Muzeul de Geologie din Bucuresti organizeaza si alte evenimente interesante cum ar fi “Masina timpului geologic” (un program pentru copii in care se parcurg erele geologice si in care cei mici vor folosi culori, plastilina si hartie pentru a intelege informatiile intr-o maniera interactiva). Alte programe similare sunt: “De la inceputuri in prezent – Universul” (copiii vor invata cum s-au format stelele si pamantul) si “De la inceputuri in prezent – Viata” (vor fi predate informatii despre cum a aparut viata pe pamant si cum a evoluat de-a lungul timpului).

Gasiti mai multe detalii despre evenimentele organizate la Muzeul de Geologie consultand website-ul: www.geology.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top