Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care se desfasoara o petrecere bosniaca | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…in care se desfasoara o petrecere bosniaca

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/01/2012

Faptul ca Bucurestiul a devenit un oras multicultural este deja cert. In fiecare an vedem cum prind viata tot mai multe initiative indraznete si, spre bucuria locuitorilor si vizitatorilor capitalei, cum se organizeaza o multime de evenimente care cinstesc culturile si traditiile diverselor tari.

In clubul Silver Church, in data de 25 ianuarie are loc, pentru prima data in Bucuresti, un concert al celor de la Dubioza Kolektiv sau „senzatia bosniaca”. Trupa canta un gen de muzica aparte, format din combinarea mai multor stiluri precum: hip-hop, reggae, dub, rock si folclor bosniac. In deschiderea concertului vor canta cei de la Madame Hooligan.

Petrecerea din club va continua si dupa concert, in Silver Church fiind invitat DJ Zoran Mirkovic. Biletele costa 30 lei si se pot achizitiona din diverse locatii sau online pe www.eventim.ro dar si inainte de spectacol de la intrarea clubului. Gasiti mai multe detalii despre trupa si despre muzica pe care o canta consultand website-ul: www.tscarena.ro.

Sursa foto

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Manoj says:

    It’s always a relief when someone with obvious extspriee answers. Thanks!

home | top