Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te distrezi la petreceri in weekend de Sfantul Ion | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, May 22, 2018

…unde te distrezi la petreceri in weekend de Sfantul Ion

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/01/2012

Pentru ca e imposibil sa nu cunoasteti un Ion sau o Ioana, in acest weekend este rost de distractie. Va propunem 2 locuri unde trebuie sa ajungeti in seara aceasta sau sambata seara(7 ianuarie) daca vreti sa participati la 2 petreceri unde distractia si voia buna sunt garantate.

Una dintre petreceri se va desfasura in Club Expirat atat vineri sub deviza “Supradoza de piese” cat si sambata. Se va asculta muzica pe toate gusturile: de la alternative si indie la disco si electro iar intre orele 20:00 si 23:00 petrecaretii vor avea parte de King Size Drinks. Intrarea este 10 lei si aveti si un shot inclus.

Cealalta petrecere se numeste “Screams for teens party ”, incepe la ora 21:00 si are loc in Underworld Club (Strada Blanari, nr. 14). Intrarea este libera iar pentru cei care ii poarta numele Sfantului sarbatorit se ofera un shot din partea casei.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top