Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…in care poti sa bei un suc pe masina de cusut | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, December 19, 2018

…in care poti sa bei un suc pe masina de cusut

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/01/2012

Exista un local in Centrul Vechi din Bucuresti in care te simti ca intr-un atelier de croitorie veritabil. Totusi, chiar daca nu ai nicio legatura cu confectiile, atmosfera jucausa din bar te indeamna la idei creative si proiecte noi.

V-ati imaginat vreodata ca un bar decorat cu masini de cusut, papiote, panze de croitorie, bucati de material si fiare de calcat poate fi extrem de popular? Iata ca „Papiota”, asa cum este sugestiv denumit localul de pe strada Lipscani, nr. 43 a devenit in scurt timp de la deschidere unul dintre cele mai interesante locuri din Centrul Vechi. Un alt element cheie cu care este decorata Papiota este reprezentat de tiparele de croitorie asemanatoare cu cele din Revista Burda. Puteti servi cateva cocktailuri speciale care intra perfect in decor: Pepit, Catifea, Unul pe fata/Unul pe dos, etc.

La Papiota se asculta ritmuri precum: funk, break-beat, swing, electro-latino, afro iar in weekend poti gasi aici petreceri la fel de captivante precum localul. Puteti fi la curent cu evenimentele organizate la Papiota consultand pagina de Facebook: www.facebook.com.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top