Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde se pot viziona filme si se poate schia in voie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, August 18, 2018

…unde se pot viziona filme si se poate schia in voie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 02/01/2012

Este vorba despre Piatra Neamt, un oras foarte frumos pe care iarna il transforma intr-un taram de vis. In aceasta perioada, turistii nu au cum sa se plictiseasca in zona Neamt: acestia pot schia (pe partia de la Muntele Cozla), pot urmari filme in cadrul Festivalului Filmul de Piatra, se pot plimba cu telegondola din Piatra Neamt si pot vizita nenumaratele obiective turistice din aceasta zona.

Festivalul Filmul de Piatra are loc in perioada 5-8 ianuarie la Piatra Neamt si reprezinta o competitie in care vor putea fi vizualizate 55 de scurtmetraje, fiind singurul eveniment dedicat exclusiv peliculelor produse in Romania si Republica Moldova. In cele patru zile, in cadrul evenimentului se vor desfasura concerte, petreceri cu proiectii multimedia precum si o intalnire-eveniment cu actrita Draga Olteanu Matei, moderata de criticul de film Angelo Mitchievici.

Daca ati ajuns la Piatra Neamt, nu trebuie sa ratati si alte obiective din judetul Neamt: lacasuri de cult precum Manastirea Varatec si Manastirea Agapia, Cetatea Neamt sau Lacul Izvorul Muntelui Bicaz. Totusi, exista o priveliste speciala care transmite liniste si armonie: lacurile Pangarati, Batca Doamnei si Vaduri (situate pe cursul mijlociu al raului Bistrita), devin gazdele unor musafiri pretiosi: lebedele de iarna.

Bogdana Matei

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top