Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde nu vei uita niciodata ca ai fost | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde nu vei uita niciodata ca ai fost

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 30/12/2011

Cum ar fi sa experimentati anul acesta, poate chiar de Revelion, daca mai prindeti locuri, o excursie si un sejur memorabil la Balea Lac, la Hotelul de Gheata? Ar fi o alegere cu adevarat inspirata si va asiguram ca veti avea ce povesti prietenilor la intoarcere.

Tematica din acest an a hotelului este “Ice Sounds” (decorul este facut in totalitate din gheata si difera de la o camera la alta) iar temperatura din interior, care variaza intre -2 si +2 grade, promite o experienta pe cinste. O noapte de cazare la Ice Hotel, pentru un adult, costa 150 lei iar oaspetii au la dispozitie paturi, saci de dormit si blanuri pufoase de animale pentru un confort maxim in iglu. Puteti merge macar de curiozitate, doar sa vizitati hotelul de gheata dar trebuie sa respectati un anumit orar.

La Ice Bar va puteti delecta cu bauturi servite in pahare de gheata iar la Ice Restaurant veti fi surprinsi sa vedeti preparatele (aduse de la Cabana Balea Lac) servite in farfurii de gheata pe mese la fel de inghetate. Ice Church este de asemenea un obiectiv ce nu trebuie ratat mai ales intr-un moment in care are loc o ceremonie.  Mai aveti la dispozitie si alte modalitati de relaxare: schiat, patinat, snowmobiling si alte sporturi de iarna.

Puteti gasi o descriere complete a complexului consultand website-ul: hotelofice.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Maria says:

    Ieri am fost acolo. Drumul este ok, hotelul este frumos, dar amplasarea nu mi s-a parut cea mai inspirata, ma asteptam sa fie mai spre lac. Ar mai fi de zis ca intrarea este 8 lei, telecabina de la Balea Cascada are program 9-17 si costa 20 lei un drum. La urcare am avut de asteptat vreo 40 min, dar la intoarcere n-a fost coada. N-am reusit sa gasesc biserica, probabil ca e in plan de constructie.

  2. Alexandra says:

    Nu te supara, dar tie ti-ar placea ca in timp ce te cunini sa viziteze cineva biserica in care are loc cununia??

home | top