Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde te distrezi pe partie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, September 18, 2018

…unde te distrezi pe partie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/12/2011

Paltinisul (asa cum am mai amintit) este o varianta interesanta pentru petrecerea unei vacante la schi si pentru o plimbare prin rezervatia Iezerele Cindrelului. Pe langa aerul curat de munte dupa care tanjesc toti locuitorii marilor orase, veti avea ocazia sa admirati lacurile glaciare si alte obiective turistice din zona Paltinisului.

Daca va hotarati sa veniti la Paltinis puteti alege Arena Platos, un complex de schi si agrement, situat la 30 de km de Sibiu pe platoul Poiana Poplacii, la 1 km inaintea statiunii Paltinis si la o altitudine de 1400 de metri in muntii Cindrel. In cadrul complexului se pot organiza tabere si evenimente, acesta incluzand cinci partii dotate cu 4 instalatii de transport pe cablu, tunuri de zapada, nocturna, centru de inchirieri, scoala de ski si snowboard, apres ski bar construit dupa model austriac. Snow fun parcul cu nocturna este deschis in perioada Decembrie – Aprilie si propune turistilor urmatoarea oferta: 5 zile skipass,  – 5 nopti cazare la pensiune/vila din complex,  echipament de ski/snowboard si instructor de ski/snowboard 3ore/zi pentru 99 euro. Gasiti mai multe detalii despre complex, oferta si perioadele in care se poate accesa aceasta, consultand website-ul: arenaplatos.ro.

Daca sunteti fascinati de acest sport palpitant dar nu stapaniti bine snowboard-ul, va puteti antrena cu unul dintre trainer-ii profesionisti de la Academia de Snowboard. Aici puteti primi lectii de schi si de snowboard de la inititere pana la pre-performanta in conditii de siguranta. Cursurile sunt disponibile si pentru copii (3-12 ani) iar pentru cei cu adevarat pasionati de sporturile de iarna exista si sesiuni de pregatire: freeride, freestyle, skiercross sau boardercross. Puteti consulta website-ul academiei pentru a fi la curent cu evenimentele viitoare organizate pe partiile din tara: www.snowboardromania.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Alexandra says:

    In Rezervatia Iezerele Cindrelului se fac de obicei trasee, nu plimbari.

home | top