Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti hranesti pasiunea urmand cursuri de arta si creativitate | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde iti hranesti pasiunea urmand cursuri de arta si creativitate

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/12/2011

Cei pasionati de moda dar care nu au sansa sa lucreze in acest domeniu sau care nu au cu cine sa impartaseasca pasiunea, isi pot alege unul dintre cursurile organizate la Dalles Go. Aici vor beneficia de experienta si daruirea unor profesori  cu cariere interesante care sunt dispusi sa transmita mai departe din cunostintele lor.

Cursurile sunt interactive si fiecare dintre ele are cate o finalitate concreta. Va puteti inscrie la cursuri precum: Design Interior, Make-up, PR, Fotografie, Stilism si Tendinte sau Do It Yourself. Cursul de Design Interior abordeaza teme precum: materiale, texturi, stiluri, alegerea culorilor si chiar psihologia clientului si consta in workshopuri individuale sau in echipe. La cursurile de machiaj puteti invata ce trebuie scos in evidenta, ce trebuie estompat si cum se pot face aceste lucruri cu ajutorul produselor cosmetice.

Daca visul vostru este o cariera in PR, atunci cursurile in domeniu va vor ajuta sa comunicati eficient si profesional. Fotografia este si ea un fel de comunicare insa prin imagini iar faptul ca pe parcursul cursului veti avea acces la aparatura performanta adauga un plus de valoare acestei experiente.

Stilistii sunt intotdeauna niste persoane invidiate de toata lumea pentru gusturile si rafinamentul lor in materie de moda. La Dalles Go puteti urma cursul de Stilism si Tendinte pentru a invata sa aplicati tendintele momentului in contextul codurilor sociale.

Gasiti mai multe detalii despre cursurile mentionate si despre posibilitatea de inscriere consultand website-ul: dallesgo.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top