Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde poti inchiria jocuri de societate pentru acasa | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde poti inchiria jocuri de societate pentru acasa

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/12/2011

Ti se pare prea scump sa mergi la restaurant, prea obositor sa mergi in club si prea plictisitor sa iesi la un suc? Exista o metoda de relaxare care este ieftina, interactiva (nu ai cum sa te plictisesti) si foarte distractiva: boardgames. Este vorba despre jocurile de societate, unele mai vechi, altele mai noi dar toate captivante si interesante.

Cu ajutorul acestor jocuri, timpul petrecut cu prietenii este foarte constructiv avand in vedere ca ele dezvolta anumite capacitati cum ar fi: spiritul de echipa (Carcassonne), investitii (Financial City), deductie (Cluedo/Enigma), negociere (Risk), constructii (Alhambra), strategie si previziune (Catan).

Le poti juca alaturi de prietenii tai la Ceainaria Tabiet situata pe Strada Gheorghe Ionescu Gion, nr. 9 sau le poti inchiria tot de aici pentru acasa la pretul de maxim 15 lei. Oaspetii ceainariei au la dispozitie zeci de jocuri de la Carcassonne si Catan la Dixit, Reteaua Energetica si Starcraft. Desigur, jocurile obisnuite nu lipsesc din colectie: Monopoly, Nu te supara frate, Remi si Bunul Gospodar.

Ce poate fi mai placut decat savurarea unui ceai fierbinte alaturi de prieteni (sau necunoscuti – echipele de joc se formeaza ad-hoc) si de jocul preferat? Puteti petrece si revelionul la Cafeneaua Tabiet, pretul unui bilet fiind de 230 lei: bufet suedez, bautura open bar si multe multe jocuri si surprize. Gasiti mai multe detlii consultand website-ul ceainariei: www.ceainariatabiet.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top