Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…de unde poti cumpara cadouri pentru cei dragi | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…de unde poti cumpara cadouri pentru cei dragi

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/12/2011

In functie de buget si de preferinte, puteti merge in diverse locuri pentru a achizitiona cele mai potrivite cadouri pentru cei pe care ii iubiti si carora vreti sa le transformati acest Craciun intr-unul de neuitat. Printre locurile incarcate cu lucruri frumoase se numara: o galerie de arta, un Mall sau Targul Carturestilor.

La galeria Suvenir de Bucuresti, veti admira operele unor artisti cu un simt plastic deosebit. Veti putea cumpara de la expozitia cu vanzare Elite Art Gallery, tablouri, decoratiuni, bijuterii, accesorii, palarii si multe alte obiecte spectaculoase, bune de daruit. Puteti vizualiza aici o parte din obiecte iar daca va hotarati sa cumparati ceva anume puteti vizita galeria in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 11:00 la ora 19:00, iar sambata de la ora 10:00 la ora 14:00 pana pe 10 ianuarie.

In Plaza Mall, in seara aceasta se desfasoara Christmas Night Shopping Party care tine pana dimineata si implica reduceri, muzica, voie-buna, distractie si surprise. Se vor oferi 500 vouchere de cumparaturi a cate 50 lei, Andra va sustine un concert incendiar de la 21:30 iar cei mai mari cheltuitori ai serii vor fi premiati cu I-Phone-uri. Gasiti pe website-ul: www.plazaromania.ro mai multe detalii despre evenimentele din Plaza Mall.

Si nu in ultimul rand, o vizita la Targul Carturestilor (pana pe 31 decembrie) va completa ideal goana dupa cadouri. Ce poate fi mai linistitor decat o carte buna si o cana de ceai natural. In mansarda Carturesti Verona sau in Librarii gasiti carti, jocuri pentru copii sau oameni mari, ceaiuri, cani si accesorii pentru orice impatimit al acestei bauturi. Va puteti inspira consultand website-ul librarie.carturesti.ro, inainte de a incepe cautarea cadoului perfect.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top