Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde iti poti prepara singur cocktailul preferat | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, December 19, 2018

…unde iti poti prepara singur cocktailul preferat

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/12/2011

Pentru cei melancolici dupa zilele de scoala petrecute in laboratorul de chimie, unde se amestecau uneori haotic, alteori organizat: substante, miresme, culori si texturi, exista un loc in Bucuresti, in Centrul Vechi, unde oamenii mari se pot simti din nou dornici de experimente.

Este vorba despre Laboratorul de Cocktailuri, un local situat pe Strada Stavropoleos, nr. 8 care ofera nenumarate posibilitati de combinare a ingredientelor, totul pentru prepararea unor cocktailuri unice dupa gustul fiecaruia. Decorul este pe masura denumirii: se bea din eprubete, se sta pe canapele ca intr-o sala de asteptare iar barul arata ca o farmacie veritabila.

In aceasta seara are loc un eveniment la Laboratorul de Cocktailuri: un concert de Colinde si Povesti de Craciun cu Luiza Zan si Sorin Romanescu incepand cu ora 20:30. Organizatorii promit o atmosfera speciala in care se va impodobi bradul si se vor asculta colinde de Craciun.

Puteti vizualiza imagini de la alte evenimente de succes din Laborator si mai multe detalii despre concert si despre local consultand pagina de Facebook.

Bogdana Matei

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top