Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde petreci in weekend “nelimitat” | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde petreci in weekend “nelimitat”

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 16/12/2011

Exista un loc in Bucuresti in care, in acest weekend, se va desfasura o petrecere mai putin obisnuita: Baha Party. Este vorba despre o hala industriala din cadrul complexului Sema Parc, transformata intr-o locatie perfecta pentru petreceri grandioase (cu sute de participanti).

In noaptea dintre sambata si duminica (17-18 decembrie) are loc un nou eveniment: Baha 2011 Industrialize sub deviza: “Party now, ask later!”. Doua lucruri sunt distincte la petrecerile organizate aici: circuitul inchis si unlimited open bar. Practic, pentru a participa la distractie, trebuie sa te inscrii pe website: www.baha.ro, asigurandu-te ca vei figura pe lista de invitati si apoi poti invita oricate persoane doresti cu conditia ca acestea mentioneze numele tau la intrare.

Puteti vizualiza pe site si sponsorii evenimentului ca sa stiti ce marci de bautura veti putea consuma nelimitat. Participantii vor putea asculta 2 tipuri de muzica in acelasi timp, in acelasi loc: hala va fi impartita in zona  “Warehouse” si “Funk Factory”. Biletele pot fi achizitionate de la intrare (Pavilion OB12) la preturile 70 lei (fete) si 90 lei (baieti). Distractie placuta!

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top