Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…de unde il poti “inchiria” pe Mos Craciun | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…de unde il poti “inchiria” pe Mos Craciun

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/12/2011

De fapt sunt mai multe locuri de unde il poti inchiria pe Mos Craciun, la diverse preturi si in conditii diferite (o poti inchiria chiar si pe Craciunita daca vrei). Ce nu fac parintii de sarbatori pentru copiii lor, pentru dorintele si pentru inocenta lor si pentru a-i face fericiti pe cei mici.

Daca de sarbatori nicio persoana adulta de la petrecere nu vrea sa se deghizeze in Mos Craciun iar copiii deja ii pun la indoiala existenta, mai ramane o singura solutie: inchirierea unui Mos. Exista mai multe posibilitati:

- Mos Craciun insotit de Craciunita va pot face o vizita de 30 minute pentru 230 lei

- O alta varianta ar fi sa il invitati la petrecere pe Mos Craciun dar cu un intreg alai de Craciunite, reni, zane, printese si animatori. Gasiti mai multe detalii pe website-ul petrecerecraciun.ro unde va puteti inspira atat pentru petrecerea de acasa cat si pentru petrecerile de la gradinita sau de la firme.

- Daca vreti sa fie cat mai real, puteti inchiria un Mos Craciun cu barba naturala dar va costa mai mult (de exemplu pentru gradinite un astfel de Mos costa 250 lei, 30 minute). Puteti vizualiza mai multe oferte aici.

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top