Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde gasesti haine de firma la preturi promotionale | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde gasesti haine de firma la preturi promotionale

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 14/12/2011

De obicei, in perioada dinaintea sarbatorilor de iarna ai sanse foarte mici spre zero sa gasesti magazine cu promotii la hainele de sezon sau cu reduceri de preturi. Daca inca nu v-ati facut cumparaturile de Craciun si daca inca nu aveti o tinuta pentru noaptea de Revelion, nu este cazul sa va impacientati. Planificati-va un buget de cumparaturi, folositi-va economiile si porniti spe Parndorf Designer Outlet, Austria.

Este unul dintre cele mai mare si recunoscute outleturi, aflat in apropierea Vienei. Pentru a merge la outlet fie umpleti o masina de prieteni si faceti drumul via Ungaria, fie luati un bilet Austrian Airlines sau Fly Niki. Din Viena puteti opta pentru un tren (de la gara un taxi va va duce pana la outlet) sau, o varianta la fel de confortabila este si un autobuz pe care il puteti lua din fata Operei din Viena (Staatopera), costul unui bilet fiind 8 euro. Orarul autobuzelor il gasiti aici.

In orice caz, perioada in care alegeti sa mergeti este foarte importanta, deoarece puteti nimeri un moment in care sa nu mai gasiti prea multe pe rafturi, sau reducerile sa nu vi se para tocmai fabuloase. Trebuie sa stiti cele mai mari reduceri le gasiti imediat dupa Craciun, incepand chiar din 26 Decembrie, insa nici cele din perioada premergatoare Craciunului nu sunt de ignorat.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top