Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
…unde inveti 7 stiluri de dans in 2 zile | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde inveti 7 stiluri de dans in 2 zile

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/12/2011

Dansul reprezinta o activitate care ne scoate tot timpul din starea mohorata si ne face sa ne simtim bine si sa ne bucuram de moment.  Daca va numarati printre aceia care adora sa danseze dar nu au cunostinte de baza pentru un stil anume sau printre aceia care privesc admirativ de pe scaun la dansatori si se viseaza in locul acestora, este momentul sa luati atitudine. Un motiv in plus ar fi faptul ca vin sarbatorile si un val de petreceri ne va lua cu asalt.

Scoala de dans Espansivo organizeaza in acest sfarsit de saptamana un workshop de 2 zile: 9 si 10 decembrie care va constitui de fapt un curs intensiv de dans: Holiday Dance Workshop. Programul se adreseaza atat incepatorilor cat si dansatorilor experimentati si presupune invatarea catorva pasi din urmatoarele dansuri: salsa, tango, r’n’b, hip-hop, dansuri populare, bachata si rock’n roll.

Participantii se vor bucura de 2 zile pline de miscare, dans si voie buna iar la sfarsit se vor alege cu o diploma de participare si satisfactia de a putea pune in practica lejer cativa pasi din fiecare stil de dans. Pe durata evenimentului, se va organiza si un concurs la care vor fi desemnati 3 castigatori care vor primi cate un abonament “Anytime” (acces nelimitat de 1 luna la cursurile scolii de dans Espansivo).

Distractie incepe vinerea aceasta de la 17:30 si se termina sambata la 21:30. Gasiti mai multe detalii despre program si inscriere pe website-ul scolii de dans Espansivo: www.dansam.ro.

Bogdana Matei

Sursa foto

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top